Paca Florit neix a Ciutadella de Menorca l’any 1974. És pintora i gravadora. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, l’any 1997. Des de 1996 ha rebut els premis de pintura de les Festes de Sant Bartomeu 1996, la menció Honorífica a artista menor de trenta anys del VII e Premi Sant Antoni 1997, el Premi de pintura, Medalla d’honor del XXXIII Saló de Primavera de l’Ateneu de Maó 1998, col·leccionada per la mostra d’Art Jove 98, el I Premi i Menció Honorífica del X e Premi Sant Antoni 2000, Becada per la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma el 2001, finalista al Premi Ciutat de Manacor, Torre de ses Puntes, 2008.

Ha fet nombroses exposicions individuals i col·lectives. Actualment compagina la pintura amb la docència.

En la seva obra trobem línies senzilles, netes, depurades… a la recerca de composicions harmòniques. La línia i el color es combinen per crear paisatges imaginaris que emergeixen dels nostres somnis per convertir-se en realitats…

Exposición-paisatges-de-paper-de-Paca-Florit-2a

Amb aquesta exposició titulada “Paisatges de paper” Paca Florit ens mostra diferents sèries de paisatges molt contrastats. El paper, la seva textura i el color crema del paper guarro Super Alfa, són el fil conductor dels gravats i pintures. La fragilitat de la línia, dels paisatges que ens envolten, de la situació que aquest darrer any ens ha tocat viure, queda reflectida a l’exposició que la Fundació Baleària va organitzar a la Sala Sa Nostra de Palma en el mes de maig i que ara ens arriba al Taller Turia de Els Magazinos.

Paca Florit_Exposicion-Els-Magazinos-Denia-1a

Translate »